Angličtina pro nelékařské zdravotnické obory - Wright, Markéta (Grada Publishing, 2023)
Učebnice, která se zaměřuje na anglické termíny z pomocných nelékařských zdravotnických oborů. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: ošetřovatelství; angličtina; Nursing; lingvistika, lékařská terminologie; nelékařská zdravotnická povolání; Allied Health Occupations; terminologie jako téma; Health Services; Terminology as Topic; zdravotnické služby