Jak na hypoglykémii - Brož, Jan; Urbanová, Jana; Urbánek, Lukáš (Ing. Slávka Wiesnerová, 2022)
Příručka a brožura, která se zaměřuje na léčbu hypoglykémie, zejména při diabetu mellitus. Určeno široké veřejnosti; pacientům.
Keywords: Hypoglycemia; komplikace diabetu; zdravotní výchova; Diabetes Complications; diabetologie; vnitřní lékařství; hypoglykemie