Možnosti trestní justice v protidrogové politice I. : (vývojové aspekty) - Trávníčková, Ivana; Zeman, Petr (Institut pro kriminologii a sociální prevenci, 2007)
Tato studie se zaměřuje na aktuální české zákony, které se týkají ilegální výroby a držení omamných a psychotropních látek. Určeno odborné veřejnosti.
Studie
Keywords: Criminal Law; právo, zákonodárství; veřejná politika; trestní zákon; Česká republika; zákonodárství jako téma; Illicit Drugs; Public Policy; zakázané drogy; sociologie; Legislation as Topic; Czech Republic