Deprese : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2023 - Anders, Martin; Červený, Rudolf (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2023)
Brožura obsahuje směrnice, které se týkají diagnostiky a léčby deprese. Určeno praktickým lékařům.
Doporučené postupy pro praktické lékaře
Keywords: psychiatrie; deprese; General Practice; praktické lékařství; všeobecné lékařství; Depression