Učebnice angličtiny pro nutriční terapeuty - Baumruková, Irena (H.R.G. spol. s r.o, 2023)
Učebnice angličtiny, která se zaměřuje na nutriční terapii. Určeno odborníkům v praxi.
Keywords: nutriční terapie; angličtina; lingvistika, lékařská terminologie; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Nutrition Therapy