Klinická propedeutika v urgentnej medicíne - Dobiáš, Viliam; Bulíková, Táňa (Grada Publishing, 2022)
Učebnica, ktorá sa zameriava na propedeutiku v urgentnom lekárstve. Určené študentom aj odborníkom v praxi.
Keywords: Emergency Medicine; propedeutika lékařská; urgentní lékařství; pedagogika; Education, Premedical