EntrestoTM - nový princip terapie srdečního selhání s prokázaným snížením mortality v akutních doporučeních3,4 : zpráva ze sympozia firmy Novartis, které zaznělo dne 22. 9. 2016 v rámci XXIII. kongresu České internistické společnosti ČLS J. E. Purkyně (Novartis, 2016)
Zpráva ze sympozia, které se zaměřilo na použití přípravku Entresto v léčbě srdečního selhání. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: kardiovaskulární látky; kardiologie; farmacie a farmakologie; neprilysin; mortalita; Receptor, Angiotensin, Type 1; Drug Combinations; Cardiovascular Agents; Entresto; farmakoterapie; receptor angiotensinu typ 1; srdeční selhání; Practice Guidelines as Topic; fixní kombinace léků; Heart Failure; Neprilysin; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Mortality