Objektivizace účinku simulované profesionální zátěže pilotů na rozšířené spektrum fyziologických funkcí v pilotním trenažéru TL-39 a příprava strojového vyhodnocování vybraných parametrů : závěrečná zpráva - Hospodář, Jan; Novotný, Zdeněk; Cmíral, Jaromír; Novotný, Bohuslav; Kauders, Milan; Novotná, Jaromíra (Ústav leteckého zdravotnictví, 1978)
Závěrečná zpráva, která se zaměřuje na posuzování fyziologické zátěže pilotů při simulaci letu při výcviku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: pracovní zátěž; cestování letadlem; monitorování fyziologických funkcí; fyziologie; hyperbarická a letecká medicína; Monitoring, Physiologic; posuzování zdravotní způsobilosti; Pilots; Simulation Training; Workload; Aerospace Medicine; letecké a kosmické lékařství; Air Travel; tréninková simulace; pracovní lékařství; piloti; Work Capacity Evaluation