Otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku - Chrobok, Viktor; Komínek, Pavel; Plzák, Jan; Čelakovský, Petr; Zeleník, Karol (Tobiáš, 2022)
Publikace se zaměřuje na nemoci uší, krku a nosu a související operace hlavy a krku. Určeno odborné veřejnosti.
Medicína hlavy a krku
Keywords: Neck; Otorhinolaryngologic Diseases; Head; Otorhinolaryngologic Surgical Procedures; otorinolaryngologie; hlava; otorinolaryngologické chirurgické výkony; krk; chirurgie; otorinolaryngologické nemoci