Lékařská biologie. II, Genetika a molekulární medicína - Slabý, Ondřej (Masarykova univerzita, 2023)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na lékařskou biologii, genetiku a molekulární medicínu.
Keywords: Biology; Molecular Medicine; Genetics; biologie; molekulární medicína; genetika