Příběh : 60 let Endokrinologického ústavu : 1957-2017 : motto EÚ: jsme tu pro vás - Bendlová, Běla; Zamrazilová, Hana; Sedláčková, Barbora; Vaňková, Markéta; Sýkorová, Vlasta (Endokrinologický ústav, 2017)
Publikace informuje o dějinách a současnosti Endokrinologického ústavu v Praze. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: History, 21st Century; Česká republika; akademie a ústavy; veřejné zdravotnictví; Academies and Institutes; History, 20th Century; Hospital Departments; Czechoslovakia; Czech Republic; endokrinologie; dějiny 21. století; Endocrinology; Praha (Česko); dějiny lékařství; nemocniční oddělení; dějiny 20. století; Československo