Často nemocné dítě - Bystroň, Jaromír (Galén, 2023)
Publikace se zaměřuje na imunitní systém dětí a imunomodulační léčbu z hlediska časné nemocnosti dětí. Určeno odborné i široké veřejnosti.
XXX
Keywords: recidiva; pediatrie; dítě; imunitní systém; alergologie a imunologie; Child; Immunity; nemoci imunitního systému; Immune System Diseases; Immune System; imunita; náchylnost k nemoci; Disease Susceptibility; vývoj dítěte; imunologické faktory; Child Development; Immunologic Factors; imunomodulace; Recurrence; Immunomodulation