Kožní trhliny - Saibertová, Simona; Pokorná, Andrea; Náhlíková, Kamila; Vaculíková, Magda; Veverková, Lenka (Grada Publishing, 2023)
Přručka, která se zaměřuje na kožní trhliny a jejich terapii. Určeno odborné veřejnosti.
Sestra
Keywords: kůže; ošetřovatelství v traumatologii; lacerace; traumatologie; Lacerations; Trauma Nursing; poranění měkkých tkání; Skin; Soft Tissue Injuries