Almanach 75 : Špecializovaná nemocnica sv. Svorada Zobor, n.o. 1948-2023 - Magula, Daniel (pecializovaná nemocnica sv. Svorada Zobor, n.o, 2023)
Publikácia sa zameriava na dejiny a súčasnosť Špecializovanej nemocnice sv. Svorada Zobor. Určené odbornej aj širokej verejnosti.
Keywords: History, 21st Century; zdravotnický personál; Health Personnel; Hospitals, Special; Slovakia; Slovenská republika; management, organizace a řízení zdravotnictví; History, 20th Century; Hospital Departments; dějiny 21. století; nemocnice speciální; dějiny lékařství; nemocniční oddělení; dějiny 20. století