ECMO pro chirurgickou praxi - Janák, David; Hála, Pavel (Grada Publishing, 2023)
Publikace se zaměřuje na použití mimotělní membránové oxygenace v operační chirurgii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Extracorporeal Membrane Oxygenation; chirurgie; mimotělní membránová oxygenace; Surgical Procedures, Operative; chirurgie operační