Hledání jména věčného..., aneb, Příběh Bertholda Epsteina - Trnková, Věra; Nolte, Stephan Heinrich (Galén, 2023)
Biografie Bertholda Epsteina, československého pediatra, která se zaměřuje na jeho profesionální i osobní život.
Keywords: koncentrační tábory; Pediatricians; Concentration Camps; Pediatrics; pediatrie; History, 20th Century; Czechoslovakia; pediatři; dějiny lékařství; dějiny 20. století; Československo