Hodnotící metodiky v neonatologii - Fendrychová, Jaroslava (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů v Brně, 2023)
Publikace se zaměřuje na hodnotící metody používané v neonatologickém ošetřovatelství. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: ošetřovatelská diagnóza; ošetřovatelství; Neonatal Nursing; ošetřovatelství novorozenců; Nursing Diagnosis; perinatologie a neonatologie