Slovensko-anglický slovník medicíny - Langová, Tatiana (Veda, vydavateľstvo Slovenskej akademie vied, 1997)
Slovník sa zameriava na odborné slovenské a anglické termíny používané v lekárstve. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: slovenština; lingvistika, lékařská terminologie; Terminology as Topic; terminologie jako téma; angličtina