EEG v intenzivní medicíně - Doležalová, Irena (Maxdorf, 2023)
Publikace se zaměřuje na metody elektroencefalografie v intenzivním lékařství. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; neurologie; Electroencephalography; Critical Care; elektroencefalografie; péče o pacienty v kritickém stavu; anesteziologie a intenzivní lékařství