Guide to general histology and microscopic anatomy
Průvodce obecnou histologií a mikroskopickou anatomií je určený pro studenty lékařských i biologických oborů jako pomůcka pro snažší pochopení a porozumění témat, probíraných zejména v kurzech Ústavu histologie a embryologie LF MU. Průvodce obsahuje anotované mikrofotografie a elektronogramy, uspořádané do vyjímatelných panelů, doplněné současnou anglickou terminologií. Tematicky pokrývá a demonstruje jednotlivé aspekty mikroskopické stavby tkání a jednotlivých orgánových soustav v přehledné a edukativní podobě.