Mimořádná situace v sociálních službách : zkušenosti z covid-19 - Marková, Aneta (Pavel Mervart, 2023)
Publikace se zaměřuje na sociální a hygientické služby a na osoby s postižením v Česku během pandemie COVID-19. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Risk Management; pandemie; postižení; Hygiene; Pandemics; hygiena; sociální práce; COVID-19; Czech Republic; sociologie; Social Work; Persons with Disabilities; řízení rizik; Česká republika