Virová hepatitida C : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2023 - Urbánek, Petr; Husa, Petr; Šperl, Jan; Fraňková, Soňa; Seifert, Bohumil; Král, Norbert (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2023)
Směrnice, které se zaměřují na diagnostiku a léčbu virové hepatitidy C. Určeno praktickým lékařům.
Doporučené postupy pro praktické lékaře
Doporučené diagnostické a terapeutické postupy pro všeobecné praktické lékaře
Keywords: hepatitida C; praktické lékařství; všeobecné lékařství; hepatologie; General Practice; Hepatitis C