Funkční a persistentní tělesné potíže: psychosomatický přístup : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2023 - Seifert, Martin; Večeřová-Procházková, Alena; Stackeová, Daniela; Kabát, Jaromír; Jandourková, Danuše (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2023)
Směrnice, které se zaměřují na diagnostiku a léčbu psychosomatických poruch. Určeno praktickým lékařům.
Doporučené postupy pro praktické lékaře
Keywords: psychosomatické a relaxační terapie; pacienti bez organického nálezu; General Practice; praktické lékařství; Medically Unexplained Symptoms; psychosomatické lékařství; Psychophysiologic Disorders; všeobecné lékařství; psychologie, klinická psychologie; psychosomatické poruchy; Psychosomatic Medicine; Mind-Body Therapies