Experimentální tularemie : model buňkami zprostředkované imunitní reakce - Macela, Aleš (2000)
Dizertační práce, která se zaměřila na výzkum tularemie pomocí modelu buněčné imunitní reakce.
Keywords: Immunity, Cellular; Models, Immunological; buněčná imunita; Tularemia; modely imunologické; experimentální medicína; alergologie a imunologie; infekční lékařství; tularemie