Postřehy z kongresů ADA a EASD 2013 - Kvapil, Milan (nakladatel není známý, 2013)
Sborník zpráv z kongresů, které se zaměřily na diabetes mellitus. Určeno oborné veřejnosti.
Keywords: diabetologie; Diabetes Mellitus; diabetes mellitus