Antibiotika v primární péči - Adámková, Václava (Grada Publishing, 2024)
Publikace se zaměřuje na různá antibiotika a jejich použití v rámci primární zdravotnické péče. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: farmacie a farmakologie; antibakteriální látky; Primary Health Care; primární zdravotní péče; farmakoterapie; management, organizace a řízení zdravotnictví; Anti-Bacterial Agents; Drug Therapy