Ortodontická léčba pacientů s rozštěpem - Koťová, Magdalena (Grada Publishing, 2024)
Publikace se zaměřuje na léčbu ortodontických nemocí u pacientů s orofaciálním rozštěpem. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Orthodontic Appliances; Cleft Palate; ortodoncie; rozštěp rtu; Cleft Lip; rozštěp patra; ortodontické aparáty