Staying sharp : memory and aging (The Dana Foundation, 2012)
Příručka se zaměřuje na paměť, poruchy paměti a na zdravý životní styl a stárnutí. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: zdravotní výchova; zdravé stárnutí; Healthy Aging; Aging; podpora zdraví; Memory; stárnutí; psychologie, klinická psychologie; poruchy paměti; psychiatrie; paměť; Memory Disorders; Health Promotion