Zákoník práce : změny od 1. 1. 2024 : rejstřík : redakčni uzávěrka 22. 1. 2024 - Randlová, Nataša; Hůrka, Petr (Sagit, 2024)
Publikace obsahuje úplné znění aktuálních českých zákonů a právních předpisů, které se zaměřují na práci a zaměstnanost. Určeno odborné veřejnosti.
ÚZ : úplné znění ; 1573
Keywords: Salaries and Fringe Benefits; mzdy a přídavky; Česká republika; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Czech Republic; Employment; zaměstnanost; zákoník práce; pracovní právo; právo, zákonodárství