Sešit pro trénování paměti a dalších kognitivních funkcí. II, Procvičování krátkodobé paměti. Obtížnost 2 - Suchá, Jitka; Jarolímová, Eva; Mátlová, Martina (Česká alzheimerovská společnost, 2015)
Pracovní sešit, který se zaměřuje na cvičení krátkodobé paměti. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Memory, Short-Term; krátkodobá paměť; Cognitive Remediation; Memory Disorders; kognitivní remediace; psychoterapie; poruchy paměti