Poruchy vývoje řeči - Dlouhá, Olga (Galén, 2024)
Publikace se zaměřuje na různé vývojové poruchy řeči u dětí a na vývoj řeči a nervového systému. Doplňuje ji CD. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Child; centrální nervový systém; Speech Disorders; Language Development; vývojové poruchy řeči; neurologie; vývojové poruchy u dětí; psychiatrie; dítě; pediatrie; vývoj řeči; Central Nervous System; Language Development Disorders; poruchy řeči; Developmental Disabilities