Pracovní právo ve víru změn - Pichrt, Jan; Tomšej, Jakub (Wolters Kluwer, 2023)
Publikace se zaměřuje na aktuální české právo a zákony, které se týkají práce/zaměstnání. Určeno odborné veřejnosti.
Právní monografie
Keywords: zaměstnanost; Employment; právo, zákonodárství; Česká republika; zákonodárství jako téma; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Legislation as Topic; Czech Republic; pracovní právo