Môj brat Sizyfos, môj priateľ Minotauros : archetypy gréckej mytológie z pohľadu psychológie - Marneros, Andreas; Széherová, Katarína (Vydavateľstvo F, Pro mente sana, 2024)
Publikácia sa zameriava na archepy antického Grécka a na ich poňatie v psychológii. Určené odbornej aj širokej verejnosti.
Keywords: osobnost; psychologie, klinická psychologie; archetyp; Mythology; mytologie; Greece, Ancient; starověké Řecko; Personality; Psychological Theory; psychologická teorie