Jak číst čísla : deset pravidel pro orientaci ve statistikách - Harford, Tim; Kalandra, Jan (Argo, 2022)
Deset jednoduchých pravidel, jak se vyznat ve světě statistik.
Zip ; svazek 79
Keywords: Data Analysis; Decision Support Techniques; Statistics as Topic; metody pro podporu rozhodování; statistika jako téma; statistika, zdravotnická statistika; analýza dat