Pacient s alergickým onemocněním v ordinaci PL : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2024 - Seberová, Ester; Panzner, Petr; Seifert, Bohumil (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2024)
Směrnice a příručka, které se zaměřují na diagnostiku a terapii alergií a akutních stavů. Určeno praktickým lékařům.
Doporučené diagnostické a terapeutické postupy pro všeobecné praktické lékaře
Keywords: akutní nemoc; všeobecné lékařství; alergie; alergologie a imunologie; Acute Disease; Hypersensitivity; praktické lékařství; General Practice