Péče porodní asistentky o ženu v období šestinedělí - Dušová, Bohdana; Kachlová, Miroslava; Dlugoš Němečková, Jana (Ostravská univerzita, 2024)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na ošetřovatelskou péči v poporodním období.
Keywords: porodnické ošetřovatelství; Obstetric Nursing; ošetřovatelství; poporodní období; matky; gynekologie a porodnictví; Nurse Midwives; Mothers; porodní asistentky; Postnatal Care; postnatální péče; Postpartum Period