Rýchle fakty : srdcové arytmie - Kaye, Gerry; Lemery, Robert; Minďaš, Michal (RAABE, 2023)
Publikácia, ktorá sa zameriava na rôzne aspekty srdcových arytmií. Určené odbornej verejnosti.
Rýchle fakty
Keywords: kardiologie; srdeční arytmie; Arrhythmias, Cardiac