Základy histologie - Slípka, Jaroslav; Tonar, Zbyněk (Nakladatelství Karolinum, 2024)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na histologii.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Histology; histologie