Návykové látky v české populaci mezi lety 2018-2023 : abúzus v kontextu sociodemografických charakteristik, hodnotových preferencí, volnočasových aktivit a sociální prevence - Olecká, Ivana; Pospíšil, Jiří (Vydavatelství Univerzity Palackého, 2023)
Publikace je zprávou z výzkumu, který se zaměřil na návykové látky a jejich zneužívání v Česku a na souvislost se sociodemografickými faktory a na prevenci. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: demografie; Leisure Activities; primární prevence; History, 21st Century; Česká republika; sociologie; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; sociodemografické faktory; Social Problems; Primary Prevention; Czech Republic; adiktologie; sociální problémy; zakázané drogy; volnočasové aktivity; Social Values; Sociodemographic Factors; sociální hodnoty; Illicit Drugs; Substance-Related Disorders; dějiny 21. století