Atlas EKG v kazuistikách - Čihalík, Čestmír; Táborský, Miloš (EEZY, 2024)
Atlas obsahující kazuistiky, které se zaměřují na diagnostiku nemocí srdce pomocí elektrokardiografie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Electrocardiography; elektrokardiografie; kardiologie; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody