Moderní analýza biologických dat. 4. díl, Analýza času do události a další metody v prostředí R - Pekár, Stano; Brabec, Marek (Masarykova univerzita, 2024)
Příručka a vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na metody analýzy biologických dat, zejména na analýzu času do události. Určeno studujícím i odborníkům v praxi.
Keywords: Biology; biologie; čas; Data Analysis; Time; biologické modely; přírodní vědy; Models, Biological; statistika, zdravotnická statistika; analýza dat