Výroční magazín České diabetologické společnosti ČLS JEP - Prázný, Martin (Content Production, 2024)
Sborník prací přednesených na kongresu, který se zaměřil na diabetes mellitus. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: diabetologie; diabetes mellitus; Diabetes Mellitus