Pacient a zdravotnický pracovník : řečení konfliktních situací : kvalita péče, bezpečí pacienta, chyby v komunikaci, práva pacienta - Auzká, Erika (Grada Publishing, a.s, 2024)
Příručka, která se zaměřuje na řešení konfliktních situací mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem a na kvalitu zdravotní péče a práva pacinetů. Určeno široké veřejnosti.
Právo pro každého
Keywords: lidská práva; zdravotničtí pracovníci; spokojenost pacientů; Quality of Health Care; Health Workforce; komunikace; Negotiating; vyjednávání; Patient Rights; management, organizace a řízení zdravotnictví; Professional-Patient Relations; Patient Satisfaction; vztahy mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem; práva pacientů; Communication; kvalita zdravotní péče; bezpečnost pacientů; Patient Safety