Pragmatika lidské komunikace : interakční vzorce, patologie a paradoxy - Watzlawick, Paul; Bavelas, Janet Beavin; Jackson, Don D; Janečková, Barbora; Vybíral, Zbyněk (Portál, 2024)
Studie, která se zaměřuje na interpersonální komunikaci, psychopatologii a také psychoterapii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Psychopathology; Psychotherapy; komunikace; Interprofessional Relations; psychologie, klinická psychologie; psychiatrie; psychopatologie; psychoterapie; Communication; interprofesionální vztahy