Etika pro lékařskou, zdravotnickou a záchranářskou praxi - Gorná, Michaela; Rapčíková, Tatiana (Grada Publishing, a.s, 2024)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na lékařskou, zdravotnickou a záchranářskou etiku.
Keywords: urgentní zdravotnické služby; etika, bioetika, lékařská etika; klinická etika; Ethics, Clinical; Emergency Medical Services