Oxid dusnatý (NO) a jeho potenciální ovlivnění kardiovaskulární farmakoterapií - Widimský, Jiří (Target, 2015)
Publiakce se zaměřuje na cévní endotel a jeho dysfunkce a na vliv kardiovaskulárních látek na tvorbu oxidu dusnatého. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: oxid dusnatý; Nitric Oxide; Cardiovascular Agents; Endothelium, Vascular; kardiovaskulární látky; farmakoterapie; kardiologie; cévní endotel; Drug Interactions; angiologie; Cardiovascular Diseases; lékové interakce; kardiovaskulární nemoci