Novinky v kardiologii - Špinar, Jindřich (Solen, 2013)
Sborník, který se zaměřuje na různá onemocnění srdce a cév. Určeno odborné veřejnosti.
Meduca
Keywords: nemoci cév; kardiologie; Vascular Diseases; Heart Diseases; nemoci srdce