Efekt blokátoru kalciového kanálu felodipinu jako doplňkové vazodilatační terapie u pacientů s chronickým srdečním selháním léčených enalaprilem : V-HeFT III - Cohn, Jay N; Ziesche, Susan; Smith, Raphael; Anand, Inder S; Dunkman, W. Bruce; Loeb, Henry S; Cintron, Guillermo; Boden, William E; Baruch, Lawrence; Rochin, Peter; Loss, Larrye (nakladatel není známý, 1997)
Klinická studie, která se zaměřila na terapii srdečního selhání pomocí enalaprilu a felodipinu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Heart Failure; inhibitory ACE; enalapril; Vasodilator Agents; Enalapril; Felodipine; srdeční selhání; blokátory kalciových kanálů; Drug Therapy, Combination; angiologie; farmacie a farmakologie; vazodilatancia; Calcium Channel Blockers; kardiologie; Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitors; felodipin; kombinovaná farmakoterapie