Nebivolol a jeho duální mechanismus účinku - Slíva, Jiří (Farmakon Press, 2014)
Publikace se zaměřuje na účinky nebivololu při léčbě arteriální hypertenze, srdečního sehání a erektilní dysfunkce. Určeno odborné veřejnosti
Keywords: Hypertension; Antihypertensive Agents; Clinical Studies as Topic; srdeční selhání; Aged; Nebivolol; senioři; antagonisté beta-1-adrenergních receptorů; Adrenergic beta-1 Receptor Antagonists; nebivolol; kardiologie; Erectile Dysfunction; Heart Failure; angiologie; hypertenze; antihypertenziva; klinická studie jako téma; Drug Therapy; farmakoterapie; erektilní dysfunkce; farmacie a farmakologie