Moderní antikoagulace pohledem praxe (Ambit Media, 2016)
Zpráva z kongresu a kazuistiky, které se zaměřují na použití antikoagulancií, zejména warfarinu, při cévní mozkové příhodě. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Anticoagulants; cévní mozková příhoda; antikoagulancia; dospělí; Warfarin; Aged, 80 and over; senioři nad 80 let; senioři; Aged; angiologie; farmacie a farmakologie; Stroke; Adult; kardiologie; Drug Therapy; farmakoterapie; warfarin